Optimaal gsm-bereik

Yunite_lijn

Als je gsm-signaal onderbroken is, hapert het gesprek. Om voldoende gsm-signaal te ontvangen, ga je dan naar buiten of bij een raam staan. Na verloop van tijd gaat dit irriteren. Sterk geïsoleerde gebouwen en bomen kunnen een negatieve impact hebben op de kwaliteit van jouw gsm-signaal.

Isolatie en dikke muren zijn soms een moeilijk doordringbaar schild voor mobiele signalen. Er is een soort Kooi van Faraday, die mobiele signalen tegenhouden. In een bosrijk gebied zorgen de bomen voor een verzwakt gsm-signaal. Voor een optimaal gsm-bereik in jouw gebouw zoeken wij een oplossing specifiek op jouw maat. Steeds met kwalitatieve en goed werkende apparatuur. Naargelang jouw situatie krijg je de beste technologie: een DAS-systeem, een repeater, een VoWifi of een extender.

 
Yunite_Networksolutions_logo_cirkel

Our clever solutions

Yunite_NetworkSolutions_cijfer_1

Operator-onafhankelijk

Met onze oplossing is er steeds optimale dekking, onafhankelijk bij welke operator jij of jouw bezoekers aangesloten zijn. Een perfect bereik op 2G, 3G, 4G als 5G en voor een onbeperkt aantal verbindingen.

Yunite_NetworkSolutions_cijfer_2

Eenmalige investering

Het voordeel van onze oplossingen is dat het om een éénmalige investering gaat. Het gsm-signaal wordt via een specifiek gekozen technologie geoptimaliseerd, zonder maandelijkse of jaarlijkse kosten.

Yunite_NetworkSolutions_cijfer_3

Sterk verminderde straling

Mobiele zendmasten stralen een bepaald elektromagnetisch veld uit. Onze oplossingen gebruiken tot 50 keer minder straling dan bij traditionele gsm-ontvangst. Dit is beduidend verschil.

Veel isolatie of beton kan voor een slecht signaal zorgen.

Yunite_Networksolutions_Wifi op kot